Allpar Forums banner

1980 Meksykański Dodge Dart - 50822S

173 views 0 replies 1 participant last post by  Mexican Spec  
#1 ·
$11,950.00

Check price

Los Mochis, Sinaloa

1980 Meksykański Dodge Dart - 50822S

Witajcie Przyjaciele

Ponieważ mieszkam w Meksyku, mam dostęp do wszystkich specjalnych meksykańskich samochodów, które produkowali. Jeśli ten nie jest dla Ciebie, mogę znaleźć taki, który pokochasz.

Tutaj mamy Dodge Dart z 1980 roku w meksykańskiej specyfikacji.

Chociaż ten samochód jest ubrany tak, aby wyglądał jak 5.9L Magnum, pod maską ma 225 slant 6.

Jest to wersja z 2 gaźnikami, znana jako Super Six.

Ten jest automatyczny.

Ten był pierwotnie biały i został przemalowany w oryginalnym kolorze.

Zestaw do stylizacji Magnum obejmuje felgi, które są niezwykle rzadkie i nie są to felgi Corvette, plus naklejki na przednich błotnikach.

Wnętrze wyposażone jest w czerwone kubełkowe fotele z czerwonymi materiałowymi wstawkami.

Tylna kanapa pasuje do przedniej.

Masz również konsolę środkową, która wygląda, jakby pochodziła z ciężarówki Chevrolet Square Body lub Blazera.

Obecna jest oryginalna antena AM/FM z odtwarzaczem kasetowym. Deska rozdzielcza nie została rozebrana pod inny styl radia.

Posiada fabryczne ogrzewanie, ale brak fabrycznej klimatyzacji.

Samochód był wystawiany na wielu pokazach samochodowych, w tym na 12. dorocznym pokazie Gran Premio Historico.

Zobacz, jak czyste jest wnętrze bagażnika. Jak często widzi się to w 45-letnim samochodzie?

Ten samochód dosłownie nie potrzebuje niczego oprócz nowego właściciela.

Cena pojazdu dostarczonego do granicy Nogales wyniesie 11 950 dolarów.

Obejmuje to profesjonalny transport z południowego Meksyku do mojej lokalizacji, a następnie ja przetransportuję go dalej.

Jeśli masz jakiekolwiek pytania dotyczące procesu importu, chętnie na nie odpowiem.

Wiem, że myśl o zakupie z Meksyku denerwuje ludzi. W razie potrzeby mogę podać referencje od moich poprzednich klientów.

Możesz zobaczyć więcej meksykańskich pojazdów na stronie mexicanspec.com, a jeśli jesteś zainteresowany, przeczytaj link Procedura na mojej stronie internetowej, aby dowiedzieć się więcej.