Allpar Forums banner

1 - 3 of 3 Posts

·
Registered
Joined
·
289 Posts
Discussion Starter #1
I have read many posts and have not received a clear direction at all anywhere.

We have a 2003 T&C, 141K, wifes van.
About a week ago I noticed the drivers side brake light was inop.
OK, pick up some 3057's and replace...hmmmm.
I replaced the bulb yesterday and thought maybe I replaced the wrong one, because, ... not only does it not work, but the passenger side does not work either (it worked a week ago).
There are 3 bulbs stacked.
The lower one is running and turn signal/flasher light, they work fine.
The middle is also a running light, and I suspected the brake as well?? It is in-op.
The top was back-up.
All other lights working fine, even the CHMSL(center), which means there is brake signal getting to the rear.
Checked the bulb-to-socket connections, and they look tight & fine.

What next?? relay?? Circuit board?? Wiring?? Gremlins??

Dean
 

·
Super Moderator
Joined
·
31,989 Posts
See this thread:

http://www.allpar.com/forums/topic/145623-97-grand-voyager-brake-light-issues/
 

·
Registered
Joined
·
289 Posts
Discussion Starter #3
dno36 said:
I have read many posts and have not received a clear direction at all anywhere.

We have a 2003 T&C, 141K, wifes van.
About a week ago I noticed the drivers side brake light was inop.
OK, pick up some 3057's and replace...hmmmm.
I replaced the bulb yesterday and thought maybe I replaced the wrong one, because, ... not only does it not work, but the passenger side does not work either (it worked a week ago).
There are 3 bulbs stacked.
The lower one is running and turn signal/flasher light, they work fine.
The middle is also a running light, and I suspected the brake as well?? It is in-op.
The top was back-up.
All other lights working fine, even the CHMSL(center), which means there is brake signal getting to the rear.
Checked the bulb-to-socket connections, and they look tight & fine.

What next?? relay?? Circuit board?? Wiring?? Gremlins??

Dean
Sorry, forgot to post the result.....

Bought 2 more replacement 3057's and installed on BOTH sides and voila, they worked...???
Why would that be?
Maybe these vans have wiring made in China, just like my Christmas lights....one fail-all fail

Thanks All
 
1 - 3 of 3 Posts
Top