MT
Jest światło! ☀
Szczerze mówiąc, jeśli Bentley był rzeczywiście inspiracją (dyskusyjne), to byłaby to bardzo łagodna forma "ja też", ponieważ Bentleye rzadko są spotykane na drogach. To byłaby inna historia, gdyby skopiowali najnowszego sedana od Toyoty lub GM IMO. Nawet rozważałem kupno 300, a byłem fanem Jeepa. lol.To było trochę "ja też" w odniesieniu do ówczesnych projektów Rolls Royce'a.
To powiedziawszy, może uda im się ponownie uchwycić część tej magii, wprowadzając wcześniej niedostępny luksusowy design na rynek masowy. Na przykład, nie mam nic przeciwko inspiracji projektowej od Rolls-Royce Spectre lub Bentley EXP 15 Concept.
View attachment 115134 View attachment 115133
Nie widzę żadnego podobieństwa na zdjęciu, którego MT używa do Halcyon. W artykule stwierdza się, że wykorzystuje "elementy projektu". Czy to oznacza, że będzie wyglądać jak Halcyon?View attachment 115122
To już jest przestarzałe, IMO. Szczerze mówiąc, nie widzę w tym żadnej elegancji. Z przodu jest niezdarne i ma dziwne nachylenie z tyłu. Po prostu. Nie. Elegancki to nie jest słowo, którym bym to opisał.
Naprawdę wkładają wszystkie swoje jaja do koszyka halcyon i nie jestem pewien, czy to będzie dobra rzecz.
Tak, 300, nie 300, nie-nie Airflow, 300 Airflow, 300 Nie Airflow, nie 300 Airflow. A w rzeczywistości po prostu dodadzą Town & Country z powrotem do gamy minivanów, aby mogli udawać, że mają kolejny pojazd w ofercie.Wiele rzeczy może się wydarzyć między teraz a 2029 rokiem...
Doskonały punkt!Będzie trudno powtórzyć to, co zadziałało w 2004 roku z poprzednim wydaniem 300. Zasadniczo wypuścili super premium sedan na tamte czasy z większą mocą za około połowę lub 2/3 ceny równoważnych sedanów. Dostęp do 350 KM był wtedy szalony. 300m właśnie wycofano, osiągając 255, co wcześniej również uważano za świetne. 300 po prostu trafił w punkt.
Stellantis zmaga się z propozycją wartości. Widzę, jak wypuszczają to w tej samej cenie co bmw lub lucid i zastanawiam się, dlaczego się nie sprzedaje. Formuła, która wcześniej działała: więcej mocy, świetna stylizacja, połowa do 2/3 ceny równoważnych niemieckich lub luksusowych sedanów.
Nie jestem przeciwny pojazdom elektrycznym, ale pojazd elektryczny powinien być półprzewodnikowy. albo przynajmniej FEST.Jeśli mają mieć tylko wersję elektryczną, to lepiej, żeby od razu zabili ten pomysł.
Nie znamy ich wewnętrznego sposobu myślenia o wprowadzeniu sedana Chryslera.
Myślę, że w rzeczywistości w 2029 roku nie będzie w ogóle samochodów marki Chrysler.Tak, 300, nie 300, non-not Airflow, 300 Airflow, 300 Not Airflow, nie 300 Airflow. A w rzeczywistości po prostu dodadzą Town & Country z powrotem do gamy minivanów, aby mogli udawać, że mają kolejny pojazd w ofercie.
No nie powiem, dzielenie EV na Chryslera. Tak jak niektórzy członkowie na tych właśnie forach mówili... Hmmm...Szczerze mówiąc, nie znamy ich wewnętrznego sposobu myślenia o wprowadzeniu sedana Chryslera.
Jedną z możliwości jest to, że biorąc pod uwagę niedawną klęskę Chargera EV i w obliczu przeniesienia Chargera na ICE, mogli zdecydować się na podzielenie tej roli między Chryslera EV a sedana Dodge ICE.
W teorii wariant Chryslera byłby wolny od stygmatu "Muscle Car" Dodge'a. To znaczy, przynajmniej w erze "people mover" Chryslera po Marchionne.
Będziemy musieli zobaczyć, czy ich plan rzeczywiście zadziała. Jak dotąd Włosi i Francuzi zawiedli w realizacji swoich wizji dla Chryslera i Dodge'a.
Durango ma teraz 15 lat, kiedy pojawi się model 26. 2011 do 2026.Naprawdę wyobraź sobie firmę samochodową, która umieszcza 18 lat między generacjami swojego flagowego produktu (2011 - 2029). Śmieszne, i to tylko na podstawie plotki.
To było już po zaprojektowaniu 300, ale myślałem, że to było zabawne w 2008 roku, kiedy wszyscy i ich bracia kopiowali serię BMW 5. Tak wiele samochodów z niezręcznymi załamaniami Hoffmeistera lol. Myślę, że Chrysler i Cadillac były jedynym wyjątkiem. I tak jakoś pozostało, dopóki Cadillac nie zdecydował, że CT5 powinien wyglądać jak bardziej fantazyjny Nissan AltimaUczciwie mówiąc, jeśli Bentley był rzeczywiście inspiracją (dyskusyjne), to byłaby to bardzo łagodna forma "me too", ponieważ Bentleye rzadko występują na drogach. To byłaby inna historia, gdyby skopiowali najnowszego sedana od Toyoty lub GM IMO. Nawet rozważałem kupno 300, a byłem fanem Jeepa. lol.
To nie zrobi żadnej różnicy, ponieważ inni producenci będą mieli tę samą technologię. Jeśli nie mogą konkurować teraz, nie będą mogli konkurować wtedy.Nie jestem przeciwny samochodom elektrycznym, ale samochód elektryczny powinien być półprzewodnikowy. albo przynajmniej FEST.
Nigdy nie dbałem o wygląd 300. Krótki tylny pokład nie pomógł. Ale myślę, że nowy sedan, który przyciąga wzrok, mógłby stanowić alternatywę dla niekończących się CUV-ów.Będąc byłym właścicielem 300, chciałbym być optymistą, ale wierzę, że ta marka jest już umarła. Mając do sprzedania tylko przestarzałego minivana, nie mogą czekać do 2029 roku na nowy produkt. To będzie jak próba sprzedaży Tabantów lub Ład w międzyczasie.
Wow, teraz nie da się nie zauważyć wpływu K car.Art Deco Toyota Century?
HOLY CRAP te najnowsze trochę mi przypominają K car lmao
View attachment 115138
Problem polega na tym, co tak naprawdę mogliby zrobić z sedanem, aby był przekonującym wyborem w stosunku do CUV.Nigdy nie dbałem o wygląd 300. Krótki tylny pokład nie pomógł. Ale myślę, że nowy sedan, który przyciąga wzrok, mógłby stanowić alternatywę dla niekończących się CUV.