Allpar Forums banner

Morgan Evans ponownie wygrywa Roadkill Nights Grudge Match!

459 views 9 replies 7 participants last post by  jdm7  
#1 ·
Drugi rok z rzędu Roadkill Nights Grudge Match skupił się na możliwościach silnika Hurricane straight six, a drugi rok z rzędu Morgan Evans poprowadziła swojego Dodge Ram D150 z 1987 roku do zwycięstwa. Największą różnicą w zasadach w tym roku było to, że prawie nie było ... Czytaj więcej

Czytaj dalej...

#3 ·
Rozumiem, dlaczego zastosowali podwójne turbosprężarki, aby zredukować opóźnienie - niepotrzebne na torze drag racing! Tam kontrolujesz opóźnienie, zwiększając obroty przed startem. (Carroll Shelby śmiał się z ludzi narzekających na opóźnienie w starym T3, ale uwierz mi, jako właściciel, życie to coś więcej niż tylko tory drag racing.)

#6 ·
Rozumiem, dlaczego zastosowali podwójne turbosprężarki, aby zredukować opóźnienie - niepotrzebne na torze drag racing! gdzie kontrolujesz opóźnienie, zwiększając obroty przed startem. (Carroll Shelby śmiał się z ludzi narzekających na opóźnienie w starym T3, ale uwierz mi, jako właściciel, życie to coś więcej niż drag racing.)
Oczywiście. Chodziło mi o tunerów i zawodników... udowadniających, że jest to świetna platforma do wyścigów.

#8 ·
Podobnie jak Hellcat, naprawdę - łatwo dostosować i zrównoważyć "uliczny charakter" i trwałość z czystą mocą.

T3 również można było dostroić do większej mocy... przypuszczam; ale był prawie na granicy trwałości 2.2.

#10 ·
Czy ktoś był w tym roku na Road Kill? Ostatnim razem, gdy odbywało się w centrum Pontiac, widoczność była okropna - trybuny były niskie i nie można było zobaczyć ponad ludźmi wzdłuż ogrodzenia, więc można było słyszeć samochody, ale ich nie widzieć. Czy w tym roku było lepiej?